I valet och kvalet......

Blir lite förundrad över hur hätska människor kan bli i valtider och framförallt ju närmare valet man kommer....

Alla har väl lika rätt till sina val och ställningstaganden eller???

Har sett på fb att en del ska plocka bort sina vänner på sin "vännerlista" om de inte röstar som de tycker att man ska rösta....hur snett är inte det då??

Jag menar vi lever ju i ett demokratiskt land och då ska ju ALLA kunna göra sin röst hörd utan att en del ska titta snett på andra som inte har samma inställning som de har...

 

Vi ska vara glada över att vi har den här rätten att tycka till...sen om det blir som de olika partierna utlovar att det ska bli...det kan ingen veta i förväg.

Bland det värsta jag vet är när pessimister sätter igång i diskussionerna och säger t.ex: 

" De bara lovar och lovar men de kommer aldrig att kunna hålla det"

 

Hur vet de att det blir så?

Det kan de inte veta ....

För mig så är detta med val en självklar rättighet som vi har i Sverige...och skulle aldrig falla mig in i att INTE gå och rösta.

Valet av parti för mig är också solklart...jag är och har alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara en vanlig j-vla arbetare...så för mig finns det bara ett alternativ.

 

Hoppas nu att ni alla går och röstar på söndag om ni inte redan har gjort det...för soffliggare ger inga röster.

 

En liten truddelutt ska jag naturligtvis också bjuda på.....lite passande låt titel men en av mina absoluta favoriter:)

Over and out...kram

 


Kan man spola fram tiden????

Gud vad jag önskar att man kunde göra det ibland.... Just nu vill jag spola fram den så att vi har sålt huset och flyttat in i vårt nya hus;)

Känner att det brinner lite i knutarna med att få färdigt det som ska/måste bli färdigt...men så har vi varit sjuka både jag och min älskling...så det har inte fortskridit som vi hade önskat direkt.

 

Men det är  bara att ta nya tag och försöka få klart allt innan månadsskiftet...fast det är ju snart;)

Bara denna segdragna förkylning ger med sig någon gång så kanske det händer något.

 

Ken han har fått 2 penicillinkurer mot sin öroninflammation och jag har "bara" behövt en mot min bihåleinflammation. Så nu har jag bara 2 dagar kvar på den så jag hoppas att jag kommer att känna mig bättre då.

Just nu så har jag inte så mycket ork till annat än att jobba....de få stackars dagarna jag har varit på jobbet efter semestern:(

 

Signe hon fick feber i natt och ont i kroppen men nu under dagen så har den lättat...tack och lov. Jag hoppas att det håller i sig så att hon inte får som sin storasyster hade förra veckan ...ena dagen var hon jättepigg och då tänkte vi att i morgon kan hon gå på dagis...men sen så slog det tillbaks med hög feber igen.

 

Undra just om min älskling är på väg hem snart så vi kan åka på den mobila återvinningsgården som finns uppställd här nu och kasta lite "rat":)

 

Men först en liten melodi...inte att förglömma;) Denna låt har jag inte hört på väldigt länge men kom att tänka på den häromdagen och fick lov att leta fram den...den är bara sååå bra...fortfarande:)

Ha en fin kväll allihop...det ska jag ha:)

 


Ta vara på varje dag...du vet aldrig om det är den sista.

Att leva ett långt liv är inget som man kan ta för givet....men de flesta av oss gör det.

"Äh! Det hinner jag göra nästa sommar,vinter eller bara någon annan gång" ...är ord som man  ofta hör folk säga...även jag själv.

Men den där nästa sommaren kanske inte kommer.....

 

Allt för många unga människor dör alldeles,alldeles för tidigt....och ja en del säger att det är någon mening med det.

På ett vis så tror jag också att vår väg är utstakad....att vi har en viss tid som vi lever här på Jorden fastän i nästa sekund så kan jag tänka....hur kan det vara möjligt när ett barn som nyss är fött  dör....Vad var dennes uppgift eller lärdom på jorden när denne inte hann uträtta något.

 

Eller när små barn lämnas kvar på jorden utan sin/sina föräldrar....vad är meningen med det?

Ja som ni kanske förstår så har det skett ett dödsfall av en ung person...som dessutom har barn.

Jag kände honom inte alls så väl...men han gjorde ett stort intryck hos mig som person...tyckte väldigt mycket om honom.

Jag hoppas att du har det bra där du är och att du kommer att vaka över dina barn...att de kommer att känna att du finns där med dem...för alltid.

Vila i frid Robban <3


RSS 2.0