Julen är här.....

.....den låten har jag haft på hjärnan sedan i fredags;)
 
Men nu är det nära...nu äre dan före dopparedan:)
Jag gillar julen och allt som hör julen till...men i år så har jag inte kommit i stämmning förrän för några dagar sedan.
I år så kommer vi att fira "julafton" med alla våra barn på juldagen:)
Känns som en evighet sedan vi alla var samlade:(
Så det ser jag framemot:)
 
I morgon så kommer mina svärföräldrar, min svägerska med familj, en till svägerska, min bror och Kens mormor och morfar...så vi blir ett litet gäng här:) Senare på kvällen så kommer "våra" småttingar hem från deras andra föräldrar.
 
Så det kommer nog att bli en mysig dag/kväll:)
 
Men det är helger som denna som gör att jag saknar min mamma så otroligt mycket.... det blir extra tomt vid högtider och då framförallt jul:(
Men hon kommer säkert att vara med oss alla i morgon på sitt sätt:)
 
Till sist så vill jag bara önska er en riktigt fin och god jul!
Se till att få ut det du vill av julen och umgås bara med de människor som du verkligen vill vara med...det är det julen handlar om tycker jag:)
 
Nu tänkte jag bjuda på melodin som har invaderat min hjärna i 2 dygn....så håll till godo gott folk!:))
Kram på er<3

12-12-12....

Ja det har varit som vilken annan dag som helst;)
 
Jobb, hem och fixa middag...sen på Onsdagar så har vi städdag här hemma så det var vår kvällssyssla...men nu är det gjort och det känns så skönt!:)
 
Är så grymt sugen på att läsa den andra boken om Mr. Grey.....Femtio sidor av Mörker.
Men man blir så inne i dessa böcker att man inte kan sluta läsa dem...så jag tror jag väntar tills i morgon med att börja med den.
 
Snart så är det jul...känns som om det mesta är fixat och att de flesta julklappar är klara...bara några få saker kvar som ska fixas till barnen:)
Vi kommer att fira "Julafton" med dem på Juldagen eftersom vi inte är samlade alla förrän dess.....men det funkar det också.
 
Då får de 2 julaftnar...vilket iofs inte är så dumt;)
 
Ser framemot morgondagens Julbordslunch med jobbet...kommer att bli supergott:)
 
Jag har ju egentligen Proteindagar på Torsdagar...men denna vecka så fick jag kasta om dagarna lite så att jag kan njuta av julbordet...annars så hade jag i princip bara kunnat äta ägg, kalvsylta och skinka;)
Det hade ju känts lite tråkigt:/
 
Jag hade tänkt att ni skulle få lyssna på en grymt bra grupp som jag blöev introducerad för förra veckan....hade aldrig hört dem tidigare så jag blev verkligen "förälskad" i dem:)
Så lyssna och njut och sov sött allesammans<3

RSS 2.0