Ja...jag vet jag är usel på att uppdatera...

Men nu så gör jag ett nytt försök att återuppta detta...igen;)
Jag måste bara tala om hur sjukt förvånad jag är över hur bra denna "diet" fungerar:)
Dr. Dukan är ett geni som har kommit på denna metod tycker jag;)

Jag började mitt nya liv...jag väljer att kalla det så eftersom det är en ny livsstil som jag ska hålla livet ut...den 2 April i år och idag den 3 Juni har jag gått ner hela 18 kilo och har tappat sjukt många centrimetrar av min kropp.
Jag fullkomligt häpnar över hur bra mion kropp svarar på detta:))

Men glad är jag ju så klart....kommer i kläder som jag aldrig ens kunnat ha sen jag köpte dem och kläder som jag sparat sen tidigare...i fall att;)
Och nu är jag där...nu kan jag ha dem:) Snart är väl även de för stora...men vad gör väl det? Huvudsaken är att det går åt rätt håll.

I dagsläget så har jag 15,7 kg kvar att gå ner och det känns inte alls som om det skulle vara nån större svårighet...självklart så kommer de sista kilona vara svårare att tappa men å andra sidan så får det väl ta den tid det tar...jag har inte bråttom.

Jag har aldrig haft sk. delmål...jag ser min målvikt som mitt enda mål. Så när jag började för 9 veckor sedan så var mitt mål just att gå ner 34 kilo...och nu är redan 18 borta:))

Jag hoppas att jag kommer att hålla min motivation uppe hela tiden...m,en det tror jag för jag är fast besluten att aldrig ,aldrig mer så ska jag få misshandla min kropp mer!
Jag är dock liite orolig för vad vågen kommer att säga när jag kommer att dricka alkohol på fredag på jobbfesten:/

Men det är bara att köra strikt fortsättningsvis...tur att jag inte är en sån som vill ha ett glas vin till maten "bara för att"...utan dricker jag så är det för att det är fest:))

Ha en fortsatt underbar kväll ni allihop. Det ska jag ha...ska mysa ner mig i sängen med min man och se på lite film<3

Men först en liten melodi såklart....denna har jag många roliga minnen till. Så lyssna och njut!

RSS 2.0